

The School Day

(Monday, Tuesday, Thursday, Friday)

TIME	TIMETABLE
8:00	Arrival at school
8:30	
8:30 _	Registration/Assembly (30 minutes)
9:00	
9:00	Period 1 (1 hour)
10:00	
10:00	Period 2 (1 hour)
11:00	
11:00	Break (20 minutes)
11:20	
11:20	Dariad 7 (1 haur)
12:20	Period 3 (1 hour)
12:20	Pariod ((1 hour)
13:20	Period 4 (1 hour)
13:20	
14:00	Lunch (40 minutes)
(13:50 Bell for Games)	
14:00 -	Register in Period 5 / Line up (10 minutes)
14:10	Register in Period 37 Line up (10 minutes)
14:10 _	Period 5 (1 hour) (End of day departure may be staggered to avoid
15:10	congestion on trams, pavements and roads. Parents / Carers will be informed of their child's precise departure time via parent communications.)
15:10	Extra-Curricular Activities and After School Work Zone



TIME	TIMETABLE
8:00 - 8:30	Arrival at school
8:30 - 8:50	Registration/Assembly (20 minutes)
8:50 - 9:50	Period 1 (1 hour)
9:50 - 10:50	Period 2 (1 hour)
10:50 - 11:10	Break (20 minutes)
11:10 - 12:10	Period 3 (1 hour)
12:10 - 13:10	Period 4 (1 hour)
13:10 - 13:50	Lunch (40 minutes)
13:50 - 14:50	Register in Period 5 (1 hour)
14:50 - 15:30	Co-curricular clubs - all students (40 minutes)
15:30	Extra-Curricular Activities